Iemand heeft chocolade van Cees gestolen

Iemand heeft chocolade van Cees gestolen

Het is alweer even geleden dat we iets over Utopia hebben geschreven. Bij deze dus weer snel een berichtje. Zo is er chocolade van Cees verdwenen. En daar is de oudste bewoner van Utopia natuurlijk niet zo blij mee.

Cees houdt namelijk erg van chocolade en heeft dan ook een voorraadje snoep. En iemand heeft nu dus chocolade uit de kast gehaald. Cees besluit op onderzoek uit te gaan. Buiten treft hij Rianne en Bas. Bas is ondertussen bezig met zijn brommer en Rianne staat erbij te kijken. Cees praat wat over koetjes, kalfjes en de nieuwe stier Bender, tot hij over de chocolade begint. Er is uit de privé kast een pure chocoladereep gepakt begint hij. Rianne twijfelt geen moment en verschaft Cees met de nodige informatie. Dat klopt reageert ze, die lag gisteren bij Jessie op bed en Jessie heeft hem vervolgens aan mij gegeven… Toen heb ik Karin een blok gegeven. Dat was mijn vraag niet antwoordt Cees. Mijn vraag was of jij weet wie de reep uit de kast heeft gehaald. Maar ja, dat weet niemand! Karin weet van niks, jij weet van niks. Karin zei zelf dat ze niks van de chocola had gegeten. Rianne zegt dat zij Karin heeft voorzien van chocolade. Cees probeert nogmaals de dader te achterhalen die het gepakt heeft maar hij krijgt niks losgepeuterd bij Rianne. Daarom besluit hij haar maar mee te nemen naar de kast. Hij laat vervolgens  de privé en algemene kant van de kast zien. Want ook Rianne blijft verdacht en voorkomen en is beter dan genezen. Echter is de dader nog altijd niet gevonden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *