Het korte centraal van 11 juli

Het korte centraal van 11 juli

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om het een en het ander te bespreken. Dit keer is het niet een al te lang centraal. Hier lees je alle besproken punten terug.

Cees opent het centraal
Cees opent het centraal zodra iedereen zit, hij vertelt over zijn bijzondere dag van gisteren. Het succes van zijn theaterstuk, het onverwachte bezoek van zijn dochters en de steun van zijn mede bewoners. Hij is hen daarvoor dankbaar.

Duizend Dagen Feest
Dan neemt Rianne het woord en vertelt dat vandaag de 993 dag in Utopia is. Ik ben druk met Gina en Benji bezig om een Duizend Dagen Feest te organiseren. Rianne wil graag hulp van andere bewoners. Diegene die willen helpen voor dit feestje kunnen zich bij mij melden.

Ramona neemt meer tijd voor zichzelf
Ramona laat weten dat ze  graag wat meer tijd wil voor zichzelf om te sporten. Aangezien Arjuna niet meer komt, moet ik het zelf gaan op pakken voegt ze eraan toe. Ik vind dit best lastig en wil daarom de ruimte krijgen benadrukt ze.

Bh’s
Riannne heeft een aantal reacties binnen gekregen op haar pogingen zo snel mogelijk bh’s los te maken van haar mede bewoners. Ze wil graag een aantal partners zoeken om een recordpoging op touw te zetten. Cees kijkt wat afkeurend.

De vader van Rowena en einde centraal
Rowena wil aan het eind van het centraal zeggen dat haar gedachten bij haar vader zijn. En bij de moeder van Barry. Het spijt me dat ik in Utopia ben en niet thuis zijn haar woorden. Wel heeft ze zich voorgenomen dat ze er doorheen komt. Als ik terug ben zal ik er keihard voor gaan. En daarmee eindigt het korte centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *