Cees ontving familie aan het hek

Cees ontving familie aan het hek

Na gaan nog even terug naar afgelopen avond, we schreven al over het theaterstuk van Cees. Vlak daarna stond de familie van Cees aan het hek. Ramona en Romy hoorde ze roepen en riepen Cees dan ook. In een klein “drafje” snelde hij zich naar het hek. Cees is helemaal verbaasd als hij ze ziet. Ook heeft zijn bezoek een spandoek meegenomen. Ook vliegen er complimentjes over het hek. Ze vinden dat Cees de uitvoering goed gedaan heeft. De groetjes worden vervolgens doorgegeven. En Cees vindt het helemaal top. Ook een aantal dochters van Cees staan achter het hek. Ze kletsen nog even verder en Cees geeft aan dat hij het wel een beetje had gehoopt. Super bedankt voor jullie steun en alles. Love you pap komt er vanachter het hek terug. Tot gauw! En daarmee is het korte bezoek tot zijn einde gekomen. Cees is helemaal in zijn nopjes dat ze speciaal zijn gekomen voor hem. Je kunt het in deze video nog eens terugkijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *