Gina is vandaag jarig!

Gina is vandaag jarig!

Gina is vandaag jarig en dat werd afgelopen avond om 00:00 uur al gevierd. Er werd gezongen, geknuffeld en de felicitaties vlogen in de rondte. Daarna snijdt Gina nog een stuk taart aan voor iedereen die wil.  Volgens Gina is het wel een mislukte taart want de vanille vulling is niet gelijk verdeeld. Daarna neemt Victoria het woord, die taart is volgens haar niet zo belangrijk. Je kunt niet zo goed tegen verrassingen, we hebben dit samen uitgezocht dus ik heb het niet ingepakt. Daarna overhandigd ze een jurk. Gina is er heel blij mee. Hij is echt heel mooi! En mijn andere cadeautje is onderweg… We vangen iets van oorbellen op. Daarna valt iedereen aan om een stukje taart te eten. En is er natuurlijk tijd voor een glaasje champagne. Ook nu een nieuwe dag begonnen is is de jarige job al verrast. Ze heeft inmiddels haar verjaardagspost ontvangen. Gina is 27 jaar geworden, van harte gefeliciteerd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *