Rianne maakt midden in de nacht een zebrapad

Rianne maakt midden in de nacht een zebrapad

We blikken nog even terug op afgelopen nacht, dit omdat het rustig is in huize Utopia. Rianne is vannacht namelijk met iets bezig geweest. We zagen haar in de werkschuur met allerlei verf spullen aan de gang. Ook heeft ze verschillende verkeersborden gemaakt zoals in onderstaande video te zien is. Uiteindelijk zien we Rianne naar de rotonde lopen en gaat aan de slag met verf. Al snel wordt duidelijk dat ze een zebrapad aan het maken is. Ze gebruikt tape om de stroken uit te stippelen. Vervolgens pakt ze een grote verfroller om de strepen in te kleuren. Na ruim een uur is het zebrapad af, maar dat is nog niet alles. Daarna voegt ze er ook nog verkeersborden aan toe. Het gaat om een waarschuwingsbord met een afbeelding van een koe. Om half vier ’s nachts zijn de wegwerkzaamheden klaar en duikt Rianne snel weer in bed. Vinden jullie het een leuke actie van de nieuweling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anna at 11:31

    Een leuke actie vind ik het, er mag wel weer wat meer lol en gezelligheid komen in Utopia.
    Dit is toch gewoon lachen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *