Cemal is constant bezig met zijn vertrek

Cemal is constant bezig met zijn vertrek

Cemal gaat binnenkort zijn vader in Turkije bezoeken. Deze reis heeft hij bij elkaar gekregen door een dans battle te doen voor publiek. Nu de dag steeds dichterbij komt dat hij zijn vader zal zien is Cemal er erg mee bezig. Niet zo gek want dan ziet hij na 22 jaar zijn vader voor het eerst. En vertelt dan ook aan Rowena dat hij hier constant mee bezig is. Ik wil dat het vandaag al vrijdag is gaat hij verder. Zelfs in mijn dromen leef ik ernaar toe. Dit is iets wat ik al tien jaar wil en nu is het moment al over enkele dagen. Rowena hoopt op haar beurt dat Cemal echt gaat genieten van de tijd die Cemal bij zijn vader zou zijn. En wenst hem dan ook het beste toe. Daarna knuffelen de twee elkaar. Zestien juli vertrekt Cemal, naar alle verwachting zullen we wel op de hoogte gehouden worden van deze bijzondere gebeurtenis.  We komen er dus zeker nog op terug! Wil je niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *