Jessie en Cees vinden Utopia een stuurloos schip

Jessie en Cees vinden Utopia een stuurloos schip

Een rustige dag gaat voorbij, zo is er vandaag ook geen centraal en dat terwijl de hippiemarkt voor de deur staat. Jessie besluit hier met Cees over te ventileren op het rokersbankje.

Jessie laat weten dat hem iets dwars zit. Het centraal van vanmiddag gaat namelijk niet door en dat terwijl er over twee dagen een uitverkochte markt gepland staat. De meeste bewoners hebben ook geen idee van wat hen gaat overkomen op zon drukke dag aangezien de vorige markten niet uitverkocht waren voegt hij eraan toe. Vanaf morgen moet er geknald gaan worden en het centraal was daarom erg belangrijk aldus Jessie.Ook het Italië evenement moet nog besproken worden en dat wordt nu vergeten klaagt hij verder. Cees denkt dat er maar één mogelijkheid is en dat is dat Jessie het voortouw moet nemen. Niemand kent zijn verantwoordelijkheden voegt hij eraan toe. Jessie besluit toch iedereen bij elkaar roepen, om de dingen te bespreken. Het is een stuurloos schip. We hebben dit voorspeld en je ziet het sluit hij mopperend af. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *