Bekijk de negende aflevering van Utopia inside

Bekijk de negende aflevering van Utopia inside

Tijd voor de negende aflevering van Utopia inside, de talkshow vanuit Utopia verzonnen door Gert-Jan. In deze aflevering loopt de presentator mee met ex president Jessie. Verder heeft hij een interview met Rianne en komen de vaste rubrieken weer aan de orde zoals breaking news, het weetje van Cees en draai in de vlaai. Op het laatst genoemde onderdeel probeert Rianne de tijd weer te verbeteren. Maar ook vertellen de bewoners over de littekens die ze in het leven opgelopen hebben. Benieuwd naar de beelden? Bekijk dan via onderstaande video de gehele aflevering terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *