Arjuna is weer in Utopia voor voedingsadvies

Arjuna is weer in Utopia voor voedingsadvies

Een nieuwe dag begon en dit keer kwam Arjuna op bezoek. Dit naar aanleiding van Ramona die hem eerder benaderde over het voedingsschema en afvalproces. Ramona ontving de sport coach dan ook hartelijk, ze is zo blij dat hij er is dat ze zelfs een knuffel geeft. Het stel gaat daarna richting de loods.

Allereerst is het tijd voor de weegschaal, ze is één kilo afgevallen en weeg momenteel 118.1 KG. Dan gaan Arjuna, Ramona, Rianne en Rowena aan tafel zitten en tussen de streamlock door vangen we het volgende op. Volgens Ramona zit niet iedereen op één lijn qua gezonde voeding en wil daarom hulp van Arjuna. De afgelopen weken gaf Rianne namelijk tips over voeding, maar Arjuna begrijpt niet zo goed waarom ze een andere weg zijn ingeslagen. Hij heeft Ramona geholpen om 31 kilo af te vallen, dus waarom niet op dezelfde weg doorgaan? Rianne antwoordt dat ze geen regels opstelde, maar slechts tips gaf. Arjuna begrijpt de goede bedoelingen, maar adviseert om op de oude manier door te gaan.Want volgens hem moet Ramona gewoon minder calorieën eten dan ze verbrand. Dan val je altijd af voegt hij eraan toe. Wel is hij super trots op hoe Ramona het aanpakt. Ze sport veel en gaat er echt voor. Uiteindelijk wordt er afgesproken dat Arjuna twee keer per maand langs komt om tips te geven en uiteraard om te kijken hoe het gaat. Na deze bespreking ging het stel nog even sporten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *