Bas kiest voor het welzijn van Face

Bas kiest voor het welzijn van Face

Gisteren schreven we al over Face, het gaat toch niet zo goed met het diertje. Mogelijk heeft de eend hersenbeschadiging opgelopen en Bas kreeg te horen dat hij toch eens na moest denken om het diertje mogelijk in te laten slapen. Afgelopen avond had de dierenvriend er een gesprek over met Do.

Het evenwichtsorgaan van Face functioneert niet naar behoren en daarom valt hij veel. Dit doet de eend veel pijn aldus Bas. Face zal door de hersenbeschadiging altijd blijven vallen en altijd het zwakste eendje zijn, daarom zal Face nooit meer zonder pijn kunnen leven vervolgd hij. Ik heb mijn best voor hem gedaan met de gedachte dat hij wel op zou knappen. Maar hij wordt waarschijnlijk niet meer beter dan dat hij nu is voegt hij eraan toe. Ook laat Bas aan Do weten dat hij besloten heeft om het diertje niet meer te laten lijden omdat hij het zelf niet los kan laten. Do reageert dat liefde ook loslaten is. En daar horen soms ook moeilijke keuzes bij. Het is nu dus even afwachten hoe het gaat met Face en zodra Bas weer belt naar Erik van de vogel kliniek worden de vervolgstappen besproken… Een ding is zeker, de kans is klein dat we Utopia eend Face nog in de mini samenleving terug zullen zien…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Willem at 09:45

    Het is altijd moeilijk om afscheid te moeten nemen van een dier maar uiteindelijk heeft Bas toch de knoop doorgehakt. Er is trouwens nog een eend in Utopia meen ik? En als het goed is staat er ook een fles W.C.eend in het toilet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *