Billy wil “haar” atelier terug

Billy wil “haar” atelier terug

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Billy had een kort gesprekje met Jessie. Dit gesprek vond plaats op het rokersbankje. Zoals velen wel weten is Billy kunstenares en heeft één jaar geleden in Utopia al een atelier gebouwd. Toen ze vertrokken was heeft dit atelier een ander doel gekregen en daar is ze ook achter gekomen nu ze weer is teruggekeerd. Natuurlijk hebben andere bewoners aan een oplossing gedacht, Billy kan haar kunst maken in de studio maar dit wil ze niet. Ik wil met mijn kunst het atelier weer in laat ze Jessie weten. Dit heb ik zelf opgebouwd en zo komt mijn kunst ook beter in beeld voor de bezoekers. Maar gaat ze verder, ik vind het wel lastig om dit op te gaan eisen. Zal Billy uiteindelijk toch de stap nemen en het de groep vertellen? En zal het haar lukken het atelier terug te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Martje at 13:09

  Ze is er nog maar net en nu al haar atelier, wat helemaal niet van haar is, terug willen. Echt belachelijk! Eerst maar eens een beetje aanpassen.

  • jeannet at 11:28

   Dat ben ik helemaal met je eens Marja.
   En dan nog is het atelier eigendom van de B.V. Utopia en absoluut niet van Billy.
   Eruit is eruit, opgestaan plaats vergaan.
   Nu weer terug in Utopia….. dan pas ze zich maar aan, aan de huidige situatie.

   Trouwens wie kan mij vertellen wat er met
   Billy’s voormalig atelier is gebeurd.
   Hoe wordt die ruimte nu gebruikt ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *