Rianne krijgt veel kritiek door zelf gemaakte merchandise wat ze wil verkopen

Rianne krijgt veel kritiek door zelf gemaakte merchandise wat ze wil verkopen

Rianne heeft iets gemaakt ter uitbreiding van de merchandise. Ze heeft Bender het Utopia kalf omgezet in een houten diertje. Deze wil ze verkopen en de opbrengst van deze diertjes wil Rianne graag voor de BV inzetten omdat ze vindt dat het bij de houten merchandise lijn hoort. Do is het hier niet mee eens. En geeft als advies om de opbrengst aan het dierenfonds te geven. Ruud komt er even later ook achter en is op zijn zachts uitgedrukt niet bepaald blij mee.

Bender is van mij zegt Ruud tegen Rianne. Ook benadrukt hij dat hij Bender met zijn eigen geld gekocht heeft. En laat haar ook nog eens weten dat hij zelf iets van plan is om wat met de merchandise te gaan doen rondom Bender. Alles wat Rianne verkoopt rondom Bender moet volgens Ruud naar het dierenfonds. Rianne antwoordt dat ze daar nog even over na wil denken maar volgens Ruud hoeft dat niet. Het staat al vast. Even later bespreekt Ruud de kwestie met Billy, Jessie, Victoria en Do. Zij geven aan dat ze achter Ruud staan. Jessie probeert te bemiddelen en oppert dat er een middenweg gevonden kan worden. Ruud geeft aan dat hij geen middenweg wil. Bender is van mij en ik bepaalt wat er met Bender gebeurt. Heeft Ruud gelijk?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Harlequin at 05:27

    Dus Bender is van Ruud. Als hij utopia verlaat, neemt hij Bender dan ook mee naar huis?
    Hoe krijgt Ruud het voor elkaar om met niets doen (in die paar weken dat hij er is)Bender te kopen (80 euro?) en ook nog eens een caravan? Hij mag blij zijn dat er via “zijn” Bender ook wat geld in de BV komt. Hij loopt de hele dag te eten en draagt financieel geen cent bij.

  2. oma woef at 04:10

    heb ik iets gemist? van welk geld heeft ruud bender gekocht? en alles is toch van iedereen?(ha ha) vind dat rianne gelijk heeft ze word echt tegen gewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *