Billy voert haar ontgroeningsopdracht uit

Billy voert haar ontgroeningsopdracht uit

Billy is nog niet zo lang in Utopia. Op haar eerste dag heeft Rianne haar een ontgroeningsopdracht gegeven. Rianne heeft de opdracht bedacht dat Billy haar emoties die ze op het moment van binnenkomen op een doek moet zetten. En vandaag is de dag dat Billy haar ontgroening moet doen. Nou ja ontgroening, we hebben wel eens ergere dingen gezien.

Terwijl Billy bezig is met het doek der ontgroening komt Rianne bij haar zitten. Billy is in de weer met rood en oranje kleuren. Rianne zegt dat ze bij het zien van de kleuren aan vuur moet denken. Vervolgens vraagt ze wat er eigenlijk door Billy heen ging toen ze weer in Utopia kwam en Ruud weer zag. Billy vertelt dat er vooral zenuwen door haar heen gingen. Ze was heel benieuwd hoe het zou gaan en of de bewoners wel oprecht waren. Ook zegt  ze dat ze ook heel enthousiast is en was. En benadrukt dat ze niet dezelfde fouten als de vorige keer wil maken. Ik wil ook graag wat ruimte voor mijzelf. Rianne begrijpt dat wel en geeft de “nieuweling” het advies om zichzelf te blijven. Mochten we een beter beeld krijgen van het doek wat Billy aan het schilderen is zullen we dat in dit bericht toevoegen. Vindt jij deze opdracht leuk? En vindt je het een echte ontgroening?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *