Bas moet erover denken om Face mogelijk in te laten slapen

Bas moet erover denken om Face mogelijk in te laten slapen

Bas belt weer naar de vogel kliniek om te vragen hoe het met Utopia eend Face gaat. Het diertje is namelijk weer opgenomen omdat het slecht met hem ging. Gaat het inmiddels al wat beter met het diertje?

Zodra Bas Erik aan de lijn heeft vraagt hij hoe het met Face gaat. Erik zegt dat Face net een nieuwe kuur heeft gehad die nog tien dagen duurt. Het is even afwachten hoe Face hierop reageert. De mogelijkheid is er dat de eend blijvende hersenbeschadiging heeft voegt hij eraan toe. Als Face niet helemaal beter wordt moet Bas nadenken of het allemaal nog wel zin heeft om verder te gaan. Als hij toch blijvende hersenbeschadiging heeft, in hoeverre doen we Face dan een plezier voegt hij eraan toe. Bas is toch benieuwd of er mogelijkheden zijn voor een operatie. Dit is volgens Erik niet het geval. Aan een hersenbeschadiging kunnen ze niks doen. Bas reageert dat als de dierenartsen zeggen dat het beter is om Face te verlossen uit zijn lijden. Daar zal ik vrede mee moeten hebben voegt hij eraan toe. Aan het einde van het gesprek spreken de twee af om de nieuwe kuur even af te wachten en te kijken hoe het eendje erop reageert.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *