Verklikt Billy de kritiek van Rowena?

Verklikt Billy de kritiek van Rowena?

We schreven er al over, afgelopen avond hebben de bewoners een gezellige avond gehad rondom het kampvuur. Er werd onder andere een spel gespeeld, doen durf of waarheid. Daar ontstond al wat onenigheid over maar er waren nog meer ergernissen die besproken werden.

Vanmorgen spraken Rowena, Billy en Ruud in de keuken namelijk over Jessie. Billy begon over Jessie, ze zegt dat ze denkt dat Jessie voorlopig nog wel knocked out op bed ligt. Doelend op het alcoholgebruik van hem afgelopen avond. Ja antwoordt Rowena, dat is zijn ding he. Hij kan niet stoppen. Ruud en Billy zijn het er helemaal mee eens. Ruud merkt bovendien op dat als de groep gaat drinken Jessie ook gelijk mee doet. Rowena voegt eraan toe dat Jessie wel altijd als laatste blijft zitten. Ook denkt Rowena dat Jessie zich laat gaan met alcohol omdat hij er de pest in heeft geen president meer te zijn. Dat denkt ik maar dat weet ik niet zeker benadrukt ze.

Wat later loopt Billy met Jessie over het terrein. De twee hebben een gesprek over de opmerking van Rowena. Jessie heeft de opmerking over zijn alcoholgebruik namelijk gehoord. Billy laat Jessie vervolgens weten wat Rowena allemaal precies gezegd heeft. En laat daarna weten dat ze het niet met de opmerking van Rowena eens was. Volgens Jessie is het een simpele gedachte, die alleen maar uit een simpel persoon kan komen. Billy is het hier mee eens. Verklikt Billy hier de kritiek van Rowena?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 10:53

    Verklikken? Nou dacht het niet. Als Jessie wat drinkt (of door drinkt) heeft niks te maken met het presidentschap. Hij deed het nl ook voor die tijd al. Rowena kan beter haar mond houden. Zij en Ruud hebben er aan mee geholpen dat Jessie geen president meer is. Dus zowel Rowena als Ruud hebben de boel ook gemanipuleerd.Rowena is iemand van de rancune.Ze kreeg het niet voor elkaar dat ze geld kreeg voor haar (stomme) cd die niet loopt.Het feit is dat Billy…Rowena door heeft en Rowena zelf jaloers is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *