Post voor Karin en Gina!

Post voor Karin en Gina!

Een nieuwe dag is weer begonnen, dag 939 alweer! En deze dag begon goed voor Karin en Gina, zij hebben namelijk post ontvangen. Victoria liep vanmorgen al op tijd naar de brievenbus. Op de terugweg kijkt  ze voor wie de post is en loopt zodra ze in de loods is gelijk naar haar mede bewoners toe. Als eerste gaat ze naar Gina, zij neemt de post enthousiast aan en gaat op de bank zitten lezen. Ook Karin krijgt post overhandigd van Victoria. Zij lijkt een beetje verbaasd, ze had het niet verwacht. Gina heeft maar liefst zestien enveloppen om te openen en is dus wel even bezig. Bij de brief van haar moeder zegt ze mama I love you! Karin lees haar post inmiddels ook door en het lijkt allemaal positief te zijn. Karin heeft ook een lach op haar gezicht. Mochten Karin en Gina meer los laten over hun post zullen we dit bericht aanvullen. Wat zal de dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor jullie. Als je nou niets meer wilt missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *