Jessie heeft bedenkingen over de relatie tussen Do en Bas

Jessie heeft bedenkingen over de relatie tussen Do en Bas

We blikken nog even terug op afgelopen avond zoals je gewend bent. Want ook dan gebeurd er natuurlijk van alles in Utopia. Zo hadden Jessie en Billy een gesprek over de relatie tussen Do en Bas…

De twee lijken de relatie tussen Do en Bas niks te vinden. Jessie begon het gesprek buiten met Billy. Volgens hem hoeft Bas maar te roepen en Do die doet het. Dit terwijl zij alles in huis heeft en er zo leuk uit ziet voegt hij eraan toe. Jessie verwacht dat als Bas Utopia moet verlaten Do echt een probleem heeft. Billy vergelijkt de situatie met zichzelf in het eerste jaar toen ze in Utopia zat en is daarom zo dankbaar dat ze nu een tweede kans krijgt. Jessie reageert dat hij Romy en Cemal dan toch een beter stel vindt. Zij zijn leuk en doen ieder hun eigen ding. Dan vertelt hij dat hij ook al gesproken heeft met Do over deze punten. De verhoudingen in hun relatie kloppen gewoon van geen kant gaat hij verder. Het zou jammer zijn om te zien dat Do niet voor zichzelf opkomt. Billy lijkt het ermee eens te zijn en laat weten blij te zijn dat hij deze problemen niet als enige ziet.

Wat later komt Do erachter hoe Jessie over haar relatie denkt. Ze besluit het gesprek aan te gaan en laat hem weten dat ze toch echt happy is en ze bedankt hem voor zijn bezorgdheid. Wel wil ze nog even kwijt dat ze merkt dat Jessie hier ook met anderen over praat en dat wil ze liever niet. Jessie ontkent niet en vertelt eerlijk dat hij er toevallig net met Billy over gesproken heeft. De stemmingen komen er weer aan gaat hij verder en benadrukt dat Do wel eerder stemmen heeft mogen ontvangen, omdat ze te veel in de schaduw van Bas staat. Ik heb het idee dat je niet je eigen keuzes maakt legt hij verder uit. Do raakt vervolgens wat geïrriteerd, en benadrukt dat ze wel haar eigen keuzes maakt. De discussie laait op en de twee komen er niet uit. Uiteindelijk zegt Jessie dat als Do gelukkig is hij dat ook is… Geef jij Jessie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *