Do in tranen door negativiteit over haar relatie met Bas

Do in tranen door negativiteit over haar relatie met Bas

We schreven al over Jessie die zo zijn bedenkingen heeft over de relatie van Do en Bas. En Do lijkt te merken dat meerdere zo over hun relatie denken. Ze besluit het er met Bas over te hebben.

Dit gesprek vond afgelopen avond buiten plaats. Als Do Bas gevonden heeft begint ze te vertellen. Er wordt heel veel over jou en mij gepraat en mensen discussiëren over onze relatie. Met een trillende stem vervolgd ze haar verhaal. Ze noemt op wat de bewoners allemaal vinden en vertelt hem dat hun relatie kennelijk niet gezond is. Bas antwoordt dat het erom gaat wat ze er zelf van vinden. En zich er niets van aan moet trekken wat anderen vinden. Ook vraagt hij zich af waarom de relatie van Romy en Cemal dan wel gezond zou zijn. Ik ben met jou en ik doe mijn ding. Dus ik ben toch wel happy gaat Do huilend verder. Bas knielt om haar een kus te kunnen geven. Do snikt en vindt het niet eerlijk dat niemand hier met Bas over praat en alleen Do hun relatie moet verdedigen. Of je nu mijn vriendin bent of niet, iedereen leeft in mijn schaduw gaat Bas lachend verder. Do kan nog niet erg lachen om zijn grapje, maar Bas benadrukt dat ze iedereen moet laten lullen. We gaan die discussie gewoon niet aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *