Cemal en Romy praten over hun relatie

Cemal en Romy praten over hun relatie

Eerder schreven we al over de relatieproblemen tussen Romy en Cemal. Vandaag lijkt Cemal zijn dag niet te hebben en Romy merkt dit dan ook. Ze besluit het gesprek aan te gaan en te vragen wat hem dwars zit…

Vanochtend heeft Cemal namelijk post ontvangen van het thuisfront en nu voelt hij zich niet zo goed. En daarbij komt ook nog eens het feit dat Cemal twee goede vriendinnen niet vertelt heeft dat hij Utopia is ingegaan en dat zit hem dwars. Naar eigen zeggen voelt dat alsof hij ze in de steek heeft gelaten en zo is hij niet. Maar dat is niet alles want ook de post die Romy ontvangen heeft zit hem niet lekker.  Over ons, zeg maar… begint Cemal zachtjes. Romy pakt de brief van haar moeder erbij en leest deze terug om te zoeken wat Cemal bedoelt. Mensen vragen zich af of jullie nog wel een stelletje zijn leest ze vervolgens voor. Cemal reageert dat hij wil weten of het nog wel goed voelt vanuit Romy’s kant. Romy probeert uit te leggen dat ze het gevoel heeft dat ze zichzelf moet bewijzen en daar heeft ze geen zin in. En vindt dat Cemal vaak aan haar vraagt of het nog goed zit. En dan zit het je toch dwars voegt ze eraan toe. Ook vertelt ze dat een knuffel of kusje niet meer natuurlijk aanvoelt, dit omdat het alleen maar een bevestiging moet zijn. Als ik heel eerlijk ben, ga ik steeds verder van je weg op deze manier gaat ze verder terwijl ze haar schouders ophaalt. Je bent veranderd sinds je terug bent uit Turkije merkt Romy dan op. Cemal geeft toe dat hij niet lekker in zijn vel zit. Ik moet uit mijn dip komen en mijn focus verleggen legt hij verder uit. Ik hoopte een boost te kunnen halen uit mijn post maar dat viel tegen. Romy en Cemal besluiten dat ze er samen uit willen komen en wat afleiding te zoeken. Cemal wil weer de oude gezellige Cemal worden en Romy is van mening dat hij hun relatie even los moet laten. Het zit namelijk wel goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Natasja at 23:51

    Daar ben ik met je eens, wat je gezegd heb. Gewoon blijven praten tot jullie elkaar begrijpen en dat jullie zo leuk stel zijn. Hoopt echt voor jullie.

  2. Conny van de Poel at 19:39

    Hoi Romy en Cemal jullie moeten niet moeilijk doen, om jullie relaties het komt toch weer goed . Met veel praten en ook elkaar naar het te luisteren. Misschien zou het zijn als jullie twee ooit de poort uit gaat dan komt het wel goed met jullie relaties . Ik hoop dat jullie samen in de toekomst, met elkaar beter kunt begrijpen. En ook moeten jullie twee meer leuke dingen doen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *