Jessie weigert mee te helpen aan gezamenlijke werkzaamheden

Jessie weigert mee te helpen aan gezamenlijke werkzaamheden

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia, zo zijn velen bewoners bezig om het terrein weer schoon te maken. En daar ontstaan al gelijk de eerste problemen. Zeker nadat Jessie de opdracht heeft gekregen om te helpen bij de vogel village.

Jessie besluit daarom aan Do te melden dat hij wel wat beters te doen heeft. En Do vind dit op haar beurt niet echt fair. Jessie stelt vervolgens voor om later mee te helpen nadat hij de boekhouding heeft gedaan. Do vind dat geen goed plan, volgens haar hebben anderen het vuile werk dan al opgeknapt. Ik snap niet waarom de boekhouding niet even kan wachten voegt ze eraan toe. Jessie legt uit dat de computers later op de dag bezet zijn. Inmiddels heeft ook Karin zich bij de discussie gevoegd en ze vindt het absurd dat Jessie de gezamenlijke werkzaamheden weigert. Uiteindelijk geeft Jessie dan toch toe, hij wil wel mee helpen maar dan moet Do er wel voor zorgen dat er vanmiddag een computer beschikbaar is voor de boekhouding.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Andre at 09:29

    En als Jessie straks de boekhouding nog moet doen liggen de anderen weer lekker lui in de zon of op de bank. Maar wel de grootste mond hebben. Vooral die luie groothuichelaar Benjamin!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *