Billy zegt sorry tegen Rowena omdat ze haar ordinair wijf noemde

Billy zegt sorry tegen Rowena omdat ze haar ordinair wijf noemde

Rowena en Ruud is de laatste tijd een hot item. Ook Billy lijkt dit te ervaren en de spanningen is voelbaar zo nu en dan. Billy heeft Rowena zelfs ordinair wijf genoemd. Enfin daar voelt Billy zich torch wel rot over en besluit het gesprek met Rowena aan te gaan.

Billy en Rowena lopen naar buiten en Billy bekent al snel dat ze een heftige uitspraak heeft gedaan. En legt vervolgens uit dat ze hoog in haar emotie zit en de lucht wil klaren voordat haar uitspraak wordt opgeblazen. Ik heb gezien dat je  bang was voor mijn komst. En dit resulteerde in negatieve vooroordelen voegt ze eraan toe. Rowena antwoordt dat ze inderdaad bang is geweest maar alleen om haar vriendschappelijke relatie met Ruud kwijt te raken. En bekent daarna ook nog dat ze bang is dat deze vriendschap thuis verkeerd overkomt. Deze druk zorgt voor stress. De dames zijn het erover eens dat ze een valse start gemaakt hebben gemaakt en zijn beiden bereid om hun vooroordelen achterwege te laten. Ze sluiten het gesprek af met een schone lei en een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
    • Sannie at 12:18

      Ja, jammer voor de meiden, maar beste zet sinds terugvallende kijkcijfers die oude (populaire) garde terug. Dat willen de kijkers nu éénmaal, (bijna) alle nieuwelingen geen toegevoegde waarde gebleken. Ik was zelf ook gestopt met kijken na vertrek Ivan. Maar nu voel je al weer vuurwerk aankomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *