Billy vindt Rowena een ordinair wijf

Billy vindt Rowena een ordinair wijf

Afgelopen avond hebben Billy en Ruud bij elkaar in het cordwood geslapen, uiteraard apart van elkaar. Voordat de twee naar dromenland gingen hadden ze nog een gesprek. Onder andere Rowena kwam even ter sprake.

Fijn dat je hier wel kan slapen begint Ruud het gesprek. Billy antwoordt dat ze overal eigenlijk wel kan slapen maar niet in de loods. Dat is gewoon te druk. Maar dat komt ook omdat ik me dan verveel en heb ook nog niet echt iemand waar ik dan naar toe trek of zo. Maar dat komt vanzelf. Bas is leuk reageert Ruud. Ja antwoordt Billy maar dan zit je continu met zin drieën snap je. Ik heb dat ook maar met weinig hoor geeft Ruud dan toe. Ik vind Rowena aardig. Ja daar begrijp ik echt geen reet van zegt Billy dan. Ik vind het echt zo’n ordinair wijf Ruud! Hmm zegt Ruud en Billy benadrukt dat hij het helemaal zelf moet weten. Ik heb daar niks over te zeggen. Als jij je er prettig bij voelt en een goede klik met haar hebt dan gun ik jou dat. Ik ben hier uiteindelijk ook voor mijzelf natuurlijk. Ja tuurlijk zegt Ruud, van mij mag het licht wel uit. En daar is Billy het helemaal mee eens…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ah at 11:56

    Het begint al. Haat nijd afgunst tussen de vrouwen. Maar ik vind wel fijn dat Billy terug is. Hopelijk wordt het een mooie Utopiaanse zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *