Rianne heeft gevoelens voor Jessie?!

Rianne heeft gevoelens voor Jessie?!

We blikken nog even terug op afgelopen nacht, toen speelden Gina, Rowena en Rianne het spel doen durf of de waarheid. Rianne kreeg uiteindelijk  de opdracht om tegen Jessie te zeggen dat ze stiekem verliefd op hem is. Rianne gaat de uitdaging aan en loopt naar de suite. Vervolgens gaat ze bij Jessie op bed zitten en vertelt ze over haar gevoelens voor hem. Jessie antwoordt dat dit niet in zijn planning staat en hij wil liever vrienden blijven. Rianne staat op en loopt terug richting de loods. Och, wat heb ik gedaan? mompelt ze in zichzelf.  Eenmaal terug in de loods vertelt Rianne aan Do, Bas en Billy wat ze zojuist heeft gedaan. Billy kan er niet om lachen. Ze vindt het kinderachtig en tegelijkertijd zielig voor Jessie. Ook Do vraagt zich af hoe lang Rianne de zogenaamde gevoelens vol gaat houden. En Rianne is van plan nog wel even door te gaan. Ze wil het morgen (vandaag dus) ook nog doen.

 

Iets later is Jessie uit bed opgestaan hij wil dit verhaal toch met iemand delen. Terwijl hij  de suite verlaat en mompelt dat dit het meest ongemakkelijke moment is die hij ooit in zijn hele leven heeft meegemaakt. Eenmaal bij Baas Beach aangekomen  roept hij Gert-Jan uit zijn busje. Dan begint Jessie te vertellen en Gert-Jan kan niet geloven wat er gebeurd is. Rianne valt immers helemaal niet op mannen. Gert-Jan denkt dat het een grapje is. Jessie hoopt het, want het enige wat hij voor Rianne voelt is irritatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Willem at 14:07

    Ik denk dat Jessie niet echt durft om een relatie met een vrouw te beginnen. Rianne zou juist een goeie vriendin voor Jessie kunnen zijn. Zij is in ieder geval niet lui en bovendien kan Jessie wat dat betreft wel wat hulp gebruiken,zeker met klussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *