Ruud was boos op Rianne

Ruud was boos op Rianne

Nog meer nieuws van afgelopen avond, we schreven al over Ramona die hulp kreeg van Rianne. Ze had een voedingsschema opgezet maar Ramona twijfelde hier nogal aan. Ze besloot Arjuna te bellen voor advies. Hij komt binnenkort langs om te overleggen. Arjuna denkt namelijk

dat dit voor Ramona niet de juiste manier is. Het heeft geen zin om dingen op te leggen wat ze wel en niet moet eten. Ramona zelf is zich er van bewust dat ze geen vette hap moet eten maar vindt het vervelend dat ze op koolhydraten moet gaan letten nu. Uiteindelijk stapt Ramona op Ruud af om hem te vragen naar het schema. Ruud is hier op zijn beurt totaal niet blij mee. Hij vindt het vervelend dat Rianne doet alsof zij het schema samen hebben opgesteld. En zegt dat hij er niks mee te maken wil hebben. Rianne geeft als weerwoord dat het geen schema is maar een advies. Ruud is erg pissig op Rianne. En Rianne probeert de boel te redden door te zeggen dat ze het goed bedoelt. Gelukkig komt Arjuna binnenkort om de boel duidelijk te maken. En hopelijk de boel ook een beetje te sussen voor de bom echt barst…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *