Ruud geeft toe dat hij het leuk vindt om bij Rowena te zijn

Ruud geeft toe dat hij het leuk vindt om bij Rowena te zijn

We beginnen met nog wat nieuws van afgelopen avond, zo hebben we al over het gerucht geschreven van Rowena. Barry haar vriend zou namelijk willen dat Rowena naar huis komt. Dit omdat ze nogal flirterig is tegenover Ruud. afgelopen avond zochten de twee elkaar wel weer op…

Ondanks het feit dat Rowena na de komst van Billy een stapje achteruit deed. Ze wil Ruud namelijk de kans geven om met Billy te praten. Nu er een paar dagen verstreken zijn zochten de twee elkaar toch weer op. Ze hebben weer lol met elkaar. En toen Rowena op bed lag op de vide kwam Ruud even met haar praten. Ruud geeft uiteindelijk toe dat hij het leuk vindt om bij Rowena te zijn. Je bent gewoon aardig legt hij verder uit. Rowena antwoordt dat ze het ook fijn vindt om bij Ruud te zijn. Maar Ruud benadrukt al snel dat hij niet verliefd is op haar. De aanwezigheid is gewoon prettig voegt hij eraan toe. Dat zou er nog bij moeten komen, dan word ik gek reageert Rowena met een lach. Kortom Barry hoeft zich nergens zorgen over te maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 89    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marie at 14:30

    Ruud heeft zijn ogen niet in zijn zak , maar Rowena wees verstandig en kijk wat nuchterder naar hem.En lieve Billy laat het los dan heb je meer kans bij Ruud Je bent af en toe zo verdrietig ga leuke dingen doen .Je straft jezelf zo , je bent al op je knieën gegaan voor hem , wat heeft hij jouw nou eigenlijk te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *