De vriend van Rowena wil dat ze Utopia gaat verlaten

De vriend van Rowena wil dat ze Utopia gaat verlaten

Tijd voor een gerucht, op de streams van Utopia zagen we namelijk een gesprek waar we delen van op hebben gevangen. Victoria en Rowena hadden het namelijk over de vriend van Rowena. Barry genaamd, hij wil namelijk dat zijn vriendin naar buiten komt. Dit omdat hij niet goed tegen het flirterige gedrag kan. Rowena en Ruud hebben het namelijk gezellig en zijn vrij close. Enfin, Rowena is niet van plan Utopia te verlaten en daarmee is het gesprek al snel afgelopen. Wie weet schrijven we hier binnenkort een vervolg over.

Verder heeft Ramona nog met Arjuna gebeld, voor voedingsadvies. Eerder had Ramona al een gesprek met Rianne hierover en er ontstond een eetplan. Echter twijfelt Ramona hier een beetje over en besluit de bekende sport coach in te schakelen. Arjuna zelf ziet een streng dieet ook niet zitten en zal binnenkort langskomen om alles nog eens te bespreken. Ramona besluit dit gelijk met Rianne te delen. Rianne vind dat uiteraard geen probleem. Bekijk hieronder deze gebeurtenis nog eens terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 91    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *