Bas neemt het op voor Do

Bas neemt het op voor Do

Bas liep eerder achter Do aan toen ze zo overstuur raakte door een opmerking die Jessie maakte. Echter wilde Do even alleen zijn en dat respecteerde hij dan ook. Bas besloot vervolgens naar Jessie te gaan. Hij nam het voor haar op.

Bas vertelt Jessie dat zijn opmerking nergens op sloeg. Jessie verdedigt zichzelf. En Bas noemt hem vervolgens hypocriet en laat het daarbij. Enige tijd later zoekt Jessie Bas op om zijn kant van het verhaal uit te leggen. Hij legt uit dat hij het shirt heeft aangetrokken voor de groep. Bas herhaalt nogmaals dat hij de opmerking van Jessie onterecht vindt. En geeft als argument dat Do toen der tijd niet heeft meegedaan met de boerendans maar wél verkleed op de foto ging voor de markt.  Maar volgens Jessie heeft de vorige groepsfoto er niks mee te maken. Bas vraag vervolgens waarom Jessie Do aanspreekt op het feit dat zij niet mee deed met de boerendans maar hem en Ruud buiten schot houdt. Jessie kan hier geen antwoord op geven maar legt uit dat hij Do met haar eigen woorden heeft gepakt en dat hij daar alle reden voor heeft. De twee heren worden het niet met elkaar eens. Ze kijken beiden anders tegen de kwestie aan. Uiteindelijk besluiten ze het gesprek te beëindigen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *