Do hoog in haar emoties door opmerking van Jessie

Do hoog in haar emoties door opmerking van Jessie

Tijd om weer eens wat te schrijven over Utopia! Zo is er weer van alles gebeurd. Zo heeft Do haar dag vandaag niet echt en zodra Jessie een opmerking plaatst barst de bom bij haar.

Er moet namelijk een foto gemaakt worden voor de hippiemarkt die binnenkort plaats zal vinden. Do neemt hierin de leiding en wil dat iedereen een tie dye shirt aantrekt. Net voordat er een foto gemaakt wordt komt Jessie naar haar toe. Ik heb het shirt aangetrokken, niet omdat ik het leuk vind, maar voor de groep begint hij. Ik wil je wel even helpen herinneren dat jij mij vorige keer in de steek hebt gelaten bij groepsprocessen voor de markt voegt hij eraan toe. Do wordt kwaad en schreeuwt tegen Jessie dat ze het f*cking triest vindt dat hij deze opmerking maakt. Vervolgens stormt ze huilend weg. Bas rent achter haar aan maar de Do zegt dat ze even wil afkoelen. Binnen vertelt ze aan Rowena wat er is gebeurd. Ze vertelt dat Jessie haar enorm agressief maakt op dit moment. Rowena probeert haar te kalmeren. En zegt dat Jessie gewoon zo is en haar een steek onder water wil geven. Tyf op, niet bij mij. Ik heb hem niks gedaan reageert Do. Inmiddels is er wel een foto gemaakt ter promotie van de hippiemarkt. Dit verhaal krijgt een vervolg dus hou de website in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *