Do vindt Jessie een boerenl*l

Do vindt Jessie een boerenl*l

We schreven net al over Do die woest werd op Jessie nadat hij een opmerking maakte. Het verhaal gaat nog even verder wat we hier voor je omschrijven.

Want Do is nog altijd kwaad op Jessie. Na de foto’s die gemaakt zijn gaat Rowena richting Jessie. Ze  vertelt hem dat de opmerking naar Do nergens voor nodig was. Jessie vindt op zijn beurt dat hij het recht heeft om haar te vertellen dat ze niemand wat kan verplichten. Dit omdat Do hem ook een keer heeft laten zitten. Als Do wat later de foto’s op de computer zet komen Ruud, Romy en Ramona bij haar zitten. Do kijkt nog altijd boos en Ruud vraagt dan ook al snel hoe het met haar gaat. Do antwoordt met een nee en vertelt dat ze Jessie een enorme boerenlul vindt. Ruud antwoordt dat ze zich niet door één iemand uit het veld moet laten slaan. Dat doe ik niet benadrukt Do maar Jessie is gewoon een sukkel eerste klas . Op dit moment is ze helemaal klaar met Jessie. De rest besluit Do maar even met rust te laten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *