Ramomy’s beautysalon wordt volgens Ramona weggestopt

Ramomy’s beautysalon wordt volgens Ramona weggestopt

Op naar het volgende gesprek van afgelopen avond. Jessie ging het gesprek aan met Ramona over Ramony’s beautysalon. Want tijdens het centraal van gisteren werd alles wat betreft de aankomende markt besproken. Zo deed Ramona haar aankondigingen omtrent Ramomy’s, het beauty bedrijf van haar en Romy en toen ze klaar was liep ze weg. Later in het centraal is er gekozen dat tijdens de markt ook pannenkoeken zullen worden verkocht. Daardoor is er beslist dat er slechts één behandeling per keer gedaan mag worden bij Ramomy’s. Anders komen ze mankracht tekort. Ramona was hier niet bij, dus besluit Jessie besluit dit nieuws te delen en gaat met Ramona het gesprek aan in de groene slaapkamer. Jessie vertelt vervolgens het verhaal wat we net omschreven. Als Jessie klaar is schiet ze gelijk in de verdediging. En legt uit dat de markt dé uitgelezen kans is om te laten zien wat Ramomy’s is. Ik ga niet akkoord met de beslissing benadrukt ze vervolgens. Ik pik het niet dat Ramomy’s wordt weggestopt. Ik vind het belachelijk dat het beauty bedrijf geen eerlijke kans krijgt om zichzelf te bewijzen gaat ze verder. De markt draait alleen maar om geld verdienen zegt ze geïrriteerd. Romy en ik gaan Ramomy’s openen om extra inkomsten te genereren voor de BV. Dan moet je vooral zo doorgaan reageert Jessie die helemaal klaar is met Ramona. Hij besluit maar weg te lopen. Je leest zo meteen het vervolg want dit verhaal krijgt nog een staartje!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *