Barst en een concurentiestrijd los tussen Bas, Do, Cemal en Romy?

Barst en een concurentiestrijd los tussen Bas, Do, Cemal en Romy?

Nog wat nieuws van afgelopen avond, er is redelijk wat gebeurd. Dus hou de website goed in de gaten. We beginnen met Do, Bas en Jessie. Het ging over een mogelijke concurrentiestrijd in Utopia.

Terwijl Bas en Do druk bezig waren met de vijver bij de vogel village komt Jessie een praatje doen. Hij vertelt de twee dat er wellicht concurrentie is ontstaan voor Dohemian Bastard, het bedrijf waarmee Bas en Do meubels oplappen en dan verkopen. Romy en Cemal hebben namelijk besloten óók meubels te gaan maken en te verkopen. Ik ben nu wel benieuwd hoe jullie hier over denken vraagt hij daarna. En voegt eraan toe dat hij erover zit te denken  om eisen te stellen aan de concurrentie binnen Utopia, aangezien er ooit afspraken zijn gemaakt dat interne concurrentie niet is toegestaan. Bas reageert als eerste, hij is  van mening dat Romy en Cemal lekker hun ding mogen blijven doen, maar vraagt zich wel af hoe zij zouden reageren als het omgekeerd zou zijn. Stel dat Do nagels zou gaan doen voor het dierenfonds, hoe zou daar op gereageerd worden? Jessie antwoordt dat die twee het niet zouden pikken. Doelend op Romy en Cemal. Do heeft ook haar mening klaar, ze merkt op dat dit de vinger op de zere plek legt. Als ik nagels zou gaan zetten in naam van het dierenfonds gaat Romy over de rooie. Romy moet gewoon naar zichzelf kijken. Zij is volgens Do tenslotte de persoon die binnen Utopia een concurrentiestrijd is begonnen. Ik vind dat Romy haar actie niet getuigd van eerlijke principes voegt ze eraan toe. Volgens Jessie moet Do haar standpunten duidelijk gaan maken bij Cemal en Romy. Maar Do ziet dat niet zitten, ik wil hen het plezier niet ontnemen benadrukt ze. Jessie oppert vervolgens het idee om een gesprek met de twee duo’s te voeren waarbij hij zal functioneren als mediator. Bas en Do stemming in. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *