Jessie en Victoria vinden dat Rianne afgeremd moet worden

Jessie en Victoria vinden dat Rianne afgeremd moet worden

Na het centraal hebben Jessie en Victoria een gesprek gehad over nieuwste bewoner Rianne. Ze wil namelijk doorpakken en snel haar doelen bereiken. Ze heeft vele ideeën en wil niet lang wachten op de uitvoering hiervan. Jessie en Victoria denken hier eigenlijk wel anders over blijkt uit hun gesprek. De twee zijn van mening dat Rianne beter de groep kan helpen waar het nodig is. Zo leert ze langzaam maar zeker van alles over Utopia. Victoria laat ook weten nog niet echt een mening te hebben over Rianne. Dit omdat ik haar nog niet zoveel gezien heb legt ze verder uit. Jessie vindt dat Rianne betweterig over komt. Ze wil zich overal mee bemoeien. Victoria reageert dat dit wel goed bedoeld is. Maar Jessie weet het nog niet zo, hij heeft dit al van meerdere bewoners gehoord. Ik zie liever dat ze haar plannen één voor één uitvoert. Op die manier is het voro haar relaxter en zal de kwaliteit van haar projecten alleen maar beter worden. Ben jij het met Victoria en Jessie eens? Gaat ze te snel? Moet ze afgeremd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:53

  Wat kan Rianne nu wel goed doen, wees blij dat ze nog eens bezig is
  Victoria zie je vaak op bed leggen en met haar meerdere , de grootste bed legger is gelukkig weg.
  Laat Rianne doen wat ze wil.

 2. Willem at 10:34

  Het is toch de bedoeling dat de Utopianen ook hun eigen ding kunnen en ook mogen doen? Laat Rianne toch lekker haar gang gaan want als ik haar zo bezig zie dan kunnen die ”bedlegerige figuren” daar nog wat van leren.

 3. Elly at 16:51

  Hou op Victoria en Jesse….
  Wees blij dat iemand wil doorpakken….ipv op bed liggen net als Victoria.

  Vreselijke mensen….die 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *