Het centraal van 7 juli

Het centraal van 7 juli

De bewoners zijn buiten bijeen gekomen om weer het een en het ander te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van 7 juli terug.

Opening centraal
Ramona opent deze keer het centraal. Ze begint over Ramomy’s de beautysalon. Er zal begonnen worden met een fashionshow. Ook zal er een demonstratie van Karin zijn en Romy zal Shellac trend van 2016. Ik zelf zal zelf advies geven over dag make-up en avond make-up routines. Daarnaast zal Nathalie Makoma langskomen voor een te gek optreden. Een vrouw met pit voegt Ramona eraan toe. Ook zullen Karin en Gina gezonde hapjes maken. En zal er een vrouw komen epileren en verzorgd ook vispedicures, een soort scrub voor je voeten. Er is nu een openingsactie voor maar 100 euro. Mail naar inwoners@talpa.tv bij verdere interesse. De bezoekers gaan niet met lege handen naar huis benadrukt ze.

De liefdesbrug
Benjamin begint dan over de actie voor het rode kruis. Het is bijzonder en ook wel zwaar. Wel is hij blij dat Afrika nu meer aandacht krijgt. Dan neemt Victoria het woord. Ze vertelt dat ze  een begroting heeft gekregen voor de liefdesbrug. En legt het aan de groep voor of dit haalbaar is. De terug verdiensten hiervan gaan naar het goede doel. Jessie wil vanuit de BV dit project ook steunen met een geldbedrag. Victoria laat weten dat ze hem later vandaag terug zal mailen en aan de slag hiermee gaan.

Cemal is op en nieuwe meubellijn
Cemal begint daarna ook over zijn ervaring voor de actie van het Rode Kruis. En vertelt dat het heel zwaar is om enkel op rijst en spinazie te leven. Ik ben helemaal op geeft hij dan toe. Maar benadrukt dat het echt nodig is om het Rode Kruis te steunen met hun acties. Daarna vertelt Cemal dat hij met Romy CR Woods is begonnen. Meubeltjes in een Afrikaanse stijl. Deze wil hij gaan verkopen en hiermee het goede doel steunen.

Vogel village
Bas geeft een update over vogel village. Hij vertelt dat het bijna klaar is. De laatste dingen moeten er nog gebeuren. Het zeil voor de vijver kan er bijna in en dan kan het gevuld worden met water. Hierna zullen de dieren en hun hokjes hierin geplaatst worden.

Cemal vertrekt bijna uit Utopia & einde centraal
Over acht dagen vertrekt Cemal naar zijn vader in Turkije. Hij wil alvast iedereen die een donatie heeft gedaan bedanken. Hij is super enthousiast over zijn reis. En daarmee eindigt het korte centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. saskia borst at 15:08

  Ben verbaasd dat ik niets lees over Cees, die heeft altijd wel wat te zegen. Zo rustig en puntsgewijs opgeschreven, kan niet kloppen, gegarandeerd als ik vanavond voor de televisie zit 19.30 uur.
  Dan zal ik het centraal wat ik gelezen heb nog eens goed naar voren halen en dan zien of dat allemaal klopt. Heb zelf 16 jaar vele vergaderingen meegemaakt als iemand de vergadering verliet werd dat genotuleerd, ook de juridische kennis werd ook bijgehouden.
  Jessie heeft geen kaas gegeten van wat aanklager is rechter en rechtbank en advocaat, daar wil ik hem wel eens een briefje over schrijven, ben jurist!
  Klinkt gek maar het is zo en Victoria snapt er ook weinig van Cees had beter moeten weten 61 jaar dan heb je toch al heel wat meegemaakt (gezien Cees zijn achtergrond).
  Ze praten toch door elkaar, fijn dat ik weet waar het over gaat.

 2. anneke at 11:45

  Hoelang blijft Cemal weg.
  Vindt het raar dat Cemal en Romy ook opeens in de meubels gaan, dat deed Do al een hele tijd kunnen ze niks zelf verzinnen.
  Weten ze al wie HUN hout heeft gepakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *