Bekijk de zesde aflevering van Utopia inside

Bekijk de zesde aflevering van Utopia inside

De zesde aflevering van Utopia inside is weer te bekijken. De talkshow verzonnen door Gert-Jan. Met uiteraard de vaste onderdelen zoals breaking nieuws. Een pittig interview met Karin en de presentator loopt een dagje mee met Do. Gert-Jan gaat zelfs met haar en Bas niet te vergeten onder de douche. Cees vertelt weer een handig weetje en Draai in de vlaai is uiteraard ook weer te zien. Dit keer probeert Do de tijd te verbeteren en op de eerste plek in het “klassement” te komen. Bekijk de rest op je gemak even terug in de video:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *