Ramona is meer dan 31,5 KG afgevallen!

Ramona is meer dan 31,5 KG afgevallen!

Een nieuwe dag is begonnen en deze is begonnen met wat vrolijker nieuws. Arjuna was de laatste tijd wat minder in Utopia. Dit omdat hij door gezondheidsproblemen niet kon komen. Hij heeft namelijk kanker. Maar daar kunnen we beter had van maken want bij binnenkomst vertelt de trainer dat hij schoon is verklaard. De bewoners zijn uiteraard erg blij voor hem. En dan is het tijd voor het grote moment van Ramona. Zou ze de 30KG grens bereikt hebben? Ramona moet op de weegschaal gaan staan, ze is er erg gespannen onder. Uiteindelijk zien we een brede glimlach op haar gezicht. Ze is 2.8 KG afgevallen! Heeft het sporten met Rianne toch daadwerkelijk zin gehad. Een luid applaus klinkt door de loods en ook Arjuna is super trots.  De twee knuffelen en bedanken elkaar voor de afgelopen tijd. Ramona spreekt uit hoe blij ze is met de hulp van Arjuna, die ondanks zijn strijd tegen kanker er toch weer elke week was. Arjuna antwoordt dat ze vooral niet moet vergeten ook trots te zijn op zichzelf. Binnenkort kunnen we dus een feestje verwachten. Dit zou namelijk gegeven worden zodra de 3o KG grens bereikt zou zijn. Momenteel zijn de bewoners lekker buiten aan het sporten. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 00:57

    Top Arjuna! Wat fijn dat je schoon bent verklaart . Heel veel bewondering dat je maar doorging ondanks die ernstige ziekte.
    Hoop dat het weg lijft . En je nog een lang , gezond en mooi gelukkig leven mag hebben . Respect !

  2. Merel at 11:14

    Als je maar pillen slikt en op bed blijft liggen schijn je van af te vallen!! Raar hoor…. Je ziet haar alleen maar vreten de hele dag door!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *