Ruud wil van Jessie als president zijnde af

Ruud wil van Jessie als president zijnde af

Ruud en Do hebben een gesprek gehad over Jessie als president zijnde. Ruud heeft wel eens eerder laten weten dat hij Jessie liever niet meer als president ziet. Hij wil er het liefst vanaf.

Do begon het gesprek met Ruud toen ze hem tegen kwam toen ze een rondje aan het toeren was op de brommer van Bas. Ze laat weten graag naar een democratie terug te willen en vindt de manier waarop Jessie het presidentschap heeft aangepakt haar niet aan staat. Maar voegt eraan toe dat ze de drie weken die Jessie in ieder geval nog president is wel nog wil aankijken. Wel hoopt ze  dat er daarna weer terug gaan wordt naar iets normaals. Ik hoop dat er na die drie weken eens over iets anders gesproken gaat worden dan over het presidentschap. Ruud kijkt verbaasd en zegt dat hij eerder heeft gehoord dat Do helemaal klaar met het presidentschap was. Do antwoordt dat ze Jessie ook als maatje ziet. Vriendschap is belangrijker dan het presidentschap benadrukt ze. Ik wil hem het voordeel van de twijfel geven. En hij is ook wel veranderd na het centraal.  Ruud antwoordt op zijn beurt dat hij vindt dat Jessie in het voordeel van Do en Bas werkt. Do is het hier niet mee eens. Do verzekert dat ze Jessie niet voortrekt. Maar Ruud denkt daar toch anders over. Jij en Bas krijgen een aanhangwagen voor de brommer van Bas. Dit is oneerlijk, ik krijg mijn speciale eten ook niet. Do valt stil en herhaalt vervolgens dat hij Jessie nog drie weken de tijd geeft om zichzelf te bewijzen. Ik zie nu al verandering voegt ze eraan toe. Ruud laat op zijn manier weten dat hij klaar is met de president. Jessie doet volgens hem alleen maar aardig omdat hij langer de leider wil blijven…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Maria at 09:02

    Ruud kan wel meer willen. Wat is die vent jaloers en afgunstig. Hij wil speciaal eten? Laat hem er dan ook maar voor doen. Het enige wat hij kan doen is…in de spiegel kijken. De ijdel tuit en naar zijn vieze haren en opgemaakte ogen kijken. Laat hem maar eens de rommel om zijn bed maar eens opruimen.

  2. Maria at 09:02

    Ruud kan wel meer willen. Wat is die vent jaloers en afgunstig. Hij wil speciaal eten? Laat hem er dan ook maar voor doen. Het enige wat hij kan doen is…in de spiegel kijken. De ijdel tuit en naar zijn vieze haren en opgemaakte ogen kijken. Laat hem maar eens de rommel om zijn bed maar eens opruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *