Gaat het theaterstuk van Cees nog wel door?

Gaat het theaterstuk van Cees nog wel door?

We schreven er eerder al over Cees heeft het even helemaal gehad met zijn theaterstuk. Het wil allemaal maar niet lukken tot grote frustratie.

Ramona en Cees werkte vandaag namelijk hard aan de theatervoorstelling van Cees. ik ben onschuldig genaamd. Maar de voorbereidingen van vandaag en afgelopen weken verlopen niet zo soepel. Echter irriteert Cees zich vandaag aan zichzelf, de tekst kan hij maar niet onthouden. Cees heeft gisteren zijn stuk nog eens van begin tot einde gerepeteerd. Maar stoort zich aan het feit dat hij hele stukken tekst overslaat. Ook vindt hij het vervelend dat hij nog vaak op zijn blaadje moet kijken om te spieken wat hij moet zeggen. Met het theaterstuk dat al over een aantal dagen plaatsvindt wordt Cees dus steeds zenuwachtiger. Kortom hij is bang dat hij de tekst niet kan onthouden. Ramona weet het ook nog niet zo goed, ze vindt wel dat Cees het goed doet maar dat de tekst nog niet in zijn hoofd zit merkt ze ook. Ramona bekijkt het nog wel positiever, en oppert een mogelijke oplossing. Haar idee is om de tekst van Cees met de beamer op een groot scherm te projecteren en deze op te hangen zodat Cees zijn tekst toch kan lezen. Ze vertelt haar idee aan meerdere bewoners. Ze wil Cees die zich op dat moment verdrietig in zijn kamer had terug getrokken wat opfleuren. Romy en Rianne horen het idee aan en willen graag helpen met het ophangen van het scherm. Jessie en Gert-Jan zijn iets minder enthousiast. Volgens hen is het niet haalbaar, in de teksten van Cees zitten namelijk verschillende tempo’s. Cees hoort het idee ook en ziet het niet echt zitten.  Gert-Jan zegt tegen Cees dat de enige oplossing is dat hij zijn tekst uit zijn hoofd moet leren. Dat kan niet meer antwoordt Cees. En vertelt dat hij veel te laat is begonnen en zich continu heeft laten afleiden door dingen die om hem heen gebeurde. En laat ook nog eens weten er geen vertrouwen in te hebben. Gert-Jan oppert allerlei oplossingen maar Cees lijkt de moed op hebben gegeven. Zal het theaterstuk nog wel door gaan?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *