Jessie vindt Ruud een waardeloze pannenkoek

Jessie vindt Ruud een waardeloze pannenkoek

Nog wat nieuws van afgelopen avond, zo schreven we al over Ruud die het helemaal gehad heeft met Jessie als president. Wat later had Jessie ook een gesprek over Ruud. Hij is namelijk ook niet te spreken over hem en besprak dit met Romy.

Do en Jessie zaten buiten te kletsen. Do begint het gesprek door wat te vertellen over het gesprek met Ruud wat ze eerder voerde. En ze vertelt Jessie vervolgens precies wat Ruud tegen haar heeft gezegd. Ook laat ze weten dat ze nogal struikelt over de uitspraak van Ruud dat Jessie alles voor haar en Bas zou doen.  Jessie reageert dat hij ook niet met deze uitspraak eens is. En legt vervolgens uit dat hij juist ideeën steunt die geld opleveren. En laat daarna weten dat hij van mening is dat Ruud maar weinig doet in Utopia. Ik snap gewoon niet waarom hij zich zo verlaagt in niveau door zich continu de gehele dag druk te maken over mijn presidentschap gaat hij verder. En wenst Ruud veel succes als hij weet hoe het presidentschap beter moet. Beide zijn het eens dat Ruud gewoon zijn eigen ding moet doen en de rest met rust moet laten. Het siert hem dat hij zich niet laat vertellen wat hij moet doen merkt Do op. Maar vindt wel dat Ruud zich dan niet met Jessie moet bemoeien. Daarna vraagt ze aan Jessie of hij het wel fijn vindt of Ruud in Utopia is. Jessie antwoordt dat hij Ruud een waardeloze pannenkoek vindt. Volgens Jessie doet Ruud zijn best niet en ziet wel wat de groep met mijn rol als president wil doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Anja at 10:41

  Ik hoop dat ruud veel stemmen krijgt, waardelood figuur, loopt een hele dag als een beest te vreten, zoekt de spiegel dwangmatig 10x per dag op, en doet steeds hetzelfde ritueel.
  Voor de rest loopt hij achter rowena aan en anders om, hij wil hem niets laten zeggen, maar hij mag wel van zichzelf commentaar tegen jessie hebben,
  Dus Ruud, ga er lekker uit.

 2. maria at 09:15

  Heb laatst nog een video van een stemming van 2014 gezien. Ruud kreeg toen veel stemmen. Waaronder ook van Aike die zei….Ruud je moet meer doen en de grappen zijn niet zo leuk meer van jou. Wat was hij op zijn tenen getrapt. Hij had veel commentaar op die bewoners. Zei hij laats niet dat de stemming of stemmen die hij krijgt niks doet?Nou wil hem nu weleens zien als hij weer op de bank komt.Zal wel weer commentaar op die medebewoners hebben.

 3. maria at 09:14

  Heb laatst nog een video van een stemming van 2014 gezien. Ruud kreeg toen veel stemmen. Waaronder ook van Aike die zei….Ruud je moet meer doen en de grappen zijn niet zo leuk meer van jou. Wat was hij op zijn tenen getrapt. Hij had veel commentaar op die bewoners. Zei hij laats niet dat de stemming of stemmen die hij krijgt niks doet?Nou wil hem nu weleens zien als hij weer op de bank komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *