Wat nieuwtjes over de hippiemarkt

Wat nieuwtjes over de hippiemarkt

De hippiemarkt in Utopia is al enige tijd gaande. Inmiddels de markt voorbij en vindt er een afterparty plaats. Wat gebeurde er zoal tijdens de markt? Je leest hier een korte samenvatting terug.

Vlak voor de markt begon het te regenen. Hier werd Do nogal gestrest door en werd getroost door haar mede bewoners. Gelukkig is alles goed gekomen en de eerste bezoekers kwamen rond 13:15 het Utopia terrein op. Rowena die bij de muntjes staat begroet iedereen erg enthousiast. Na enig gedoe over waar Ruud zou gaan staan bij de markt staat hij achter de bar. Hij lijkt het nog leuk te vinden ook. Do loopt  wat later een rondje over de markt en is uitgebreid aan het shoppen. Zo zien we haar een jurk kopen. Maar niet alles verliep op rolletjes, zo had Do wat later ruzie met Jessie over Ramomy’s. Jessie vond dat Romy en Ramona geen plekje op de mark mochten. Uiteindelijk staan de dames er toch. Romy is druk bezig met het lakken van nagels van de bezoekers.  Uiteraard geeft Cees ook rondleidingen en lijken nog steeds in trek. Ook Le Luifel lijkt goed te lopen net zoals de merchandise. We zijn benieuwd of de bewoners veel winst maken. Dit zal binnenkort wel bekend worden dus komen daar vast en zeker op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 15:25

    Jessie vond het niet goed dat ramona en romy er stonden? Het was in het centraal met zijn allen besloten hoor. Is toch een democratie!! Dus dan ja…afspraak is afspraak.

  2. joey at 17:16

    Nu maar hopen dat de kas bij de luifel klopt ,anders moeten er weer meer dikke worsten of frikandellen worden verkocht!Vooral doorgaan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *