De hippiemarkt is van start gegaan!

De hippiemarkt is van start gegaan!

En toen brak er alweer een nieuwe dag aan in Utopia. En vandaag wordt het een drukke dag want de hippiemarkt staat vandaag op de planning. De meeste bewoners waren dan ook vroeg op. Zo zagen we Jessie en Karin als eerste naast hun bed staan. Jessie besluit nog even te sporten. Rond acht uur worden Do en Gina wakker. Gina vraagt aan Do hoe ze heeft geslapen, en zij geeft toe dat ze zich de hele nacht heeft lopen opvreten vanwege de stress. Gina stelt haar gerust en verzekert haar dat alle energie die ze in de markt gestopt heeft, het waard zal zijn. Niet veel later zet Cemal de muziek aan om zijn mede bewoners wakker te maken. Echter lukt dat niet helemaal, zo zien we Cees gewoon doorslapen. Uiteindelijk heeft iedereen zijn ogen geopend, is aangekleed en er helemaal klaar voor. Er wordt nog een kleine briefing gehouden en de laatste dingen worden doorgesproken en alle taken zijn duidelijk. Iedereen is er klaar voor en high fives vliegen door de lucht. De inwoners beginnen met de laatste voorbereidingen van de markt, de standhouders zijn er inmiddels ook al en de gasten worden rond de klok van 13:00 verwacht. En is er zelfs een after party om de markt nog specialer te maken. Dit moet vast en zeker een succesvolle dag worden voor de bewoners. Uiteraard komen we bij je terug met meer nieuws uit de mini samenleving Utopia. Wil je nou volledig op de hoogte blijven volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *