Een briefing over de hippiemarkt

Een briefing over de hippiemarkt

De bewoners kwamen afgelopen avond nog even centraal om de laatste dingen voor de uitverkochte Hippiemarkt te bespreken. Deze is inmiddels begonnen waar we zo uiteraard nog op terug komen.

Victoria begint het centraal met een compliment aan de groep voor het harde werk van vandaag. Daarna geeft de groep een groot applaus voor Do omdat ze hard heeft gewerkt voor deze markt.
Do neemt dan het woord en geeft enkele wijzigingen in de taken door aan de groep. Daarna vertelt ze dat morgenochtend de aankleding zal worden gedaan. Ruud protesteert tegen zijn functie omdat het hem te druk is.Do legt vervolgens aan Ruud uit dat hij bij Rowena bij de ingang is neergezet. Er is slechts één persoon is die Ruud kan motiveren, en dat is Rowena. Daarom zijn beiden ingedeeld bij de munten. Ruud benadrukt nogmaals dat hij niet bij de ingang wil staan, omdat hij dan op geen enkele manier mensen kan ontlopen en zichzelf terug kan trekken. Do besluit dat wanneer Ruud het niet meer trekt, ze hem omwisselt met Rianne zodat hij zichzelf even terug kan trekken.

Ramona geeft Do vervolgens nog een compliment geven voor haar organisatie. Wel heeft ze kritiek op het gedrag van Jessie. Ze vindt dat hij zich vandaag erg vervelend heeft gedragen en zich met dingen heeft bemoeit die niet zijn zaken zijn. Jessie reageert dat hij zich van geen kwaad bewust is. Ramona vindt het op haar beurt belachelijk dat hij continue aan het wijzen is naar verschillende mensen, terwijl hij op andere punten hard nodig is. Do haakt op deze discussie in en legt de aard van deze discussie uit. Jessie blijft doorzeuren dat Do zich niet aan de afspraken houdt. Victoria probeert uiteindelijk de boel te sussen. Maar het is al te laat, Do is er helemaal klaar mee.  En uit haar irritatie naar Jessie en zijn houding. Hij had zijn energie ergens anders in moeten stoppen. Bijvoorbeeld in het helpen met de voorbereidingen van de markt. En daarmee eindigde het centraal. Hieronder kun je het nog eens terugkijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *