Jessie en Ruud hadden een discussie over Bender

Jessie en Ruud hadden een discussie over Bender

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Jessie had toen een discussie met Ruud nadat Bender in de loods had geplast.

Want naast Cees is Jessie hier ook niet echt blij mee. En laat dit dan ook tegenover Ruud weten. Rowena neemt het voor Ruud op en beide vinden eigenlijk dat iedereen er niet zo’n probleem van moet maken, het wordt opgeruimd. Ook Cees mengt zich in de discussie. Op het moment dat Jessie begint over een schone woonkamer wordt Ruud kwaad. Jij loopt daar in de wc te neuken. Onze gasten moeten daar nog naar de wc. Ga niet hier over beginnen. En begin al helemaal niet tegen mij voegt hij eraan toe. Jessie valt vervolgens stil maar begint al snel weer over de gemaakte afspraak dat er geen dieren binnen mogen komen. Wat mij betreft komen er geen dieren meer binnen en anders heb je oorlog met mij Ruud gaat Jessie verder. Ruud reageert dat Jessie niks te zeggen heeft. Jessie zegt op zijn beurt dat ze dat nog gaan meemaken. Zal de bom binnenkort barsten tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Elly at 12:20

    Ruud roept wel naar jessy…..jij loopt te n……..in de wc, maar wat voor een gênante beelden hebben we van hem en Billy….hebben we in t verleden gezien.
    De pot verwijt de ketel…..zijn allemaal ( de meeste) zonder normen en waarden. Bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *