Utopia kijkcijfers week 83

Utopia kijkcijfers week 83

Hoe zit het met de kijkcijfers van Utopia? De vakanties zijn begonnen. Wordt het programma nog altijd goed bekeken? We hebben de gegevens van week 83 erbij gepakt en voor je beschreven. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 83 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 18 juli468.000 kijkers
  • Dinsdag 19 juli: 462.000 kijkers
  • Woensdag 20 juli: 497.000 kijkers
  • Donderdag 21 juli: 503.000 kijkers
  • Vrijdag 22 juli:435.000 kijkers

Vergeleken vorige week zagen we een redelijke daling van de kijkcijfers van Utopia. Echter zijn deze nu onder het gemiddelde van 500.000+ kijkers gegaan zoals in rood aangegeven. De meeste mensen zijn inmiddels vertrokken naar een zonnige bestemming en dat zal dan ook de reden zijn voor de daling.  We zijn benieuwd hoe de kijkcijfers van Utopia de komende weken zullen zijn. Uiteraard komen we volgende week terug met nieuwe gegevens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *