Gedoe om Bender die in de loods plast

Gedoe om Bender die in de loods plast

Ruud haalt Bender naar binnen. Bender laat vervolgens zijn urine lopen, tot ongenoegen van Cees.

In de woonkamer besluit Ruud Bender lekker te borstelen. Als Cees de woonkamer in komt lopen en Bender ziet is hij niet blij. Gadverdamme roept Cees verontwaardigd. Dit kan toch niet Ruud gaat hij verder. Doelend op Bender net zijn urine laten lopen. Sommige bewoners moeten er om lachen maar Cees vindt het echt te ver gaan. Dat beest staat hier gewoon te zeiken gaat hij boos verder. Rowena grapt dat Cees ook de hele dag aan het zeiken is. Hier moet Romy heel hard om lachen. Vervolgens loopt Cees naar Jessie om zijn ongenoegen te uiten. Jessie zegt dat hij het wel oplost. Rowena mengt zich al gauw in het gesprek van de twee. Rowena legt uit dat ze allemaal een andere mening hebben over het binnenhalen van Bender. Ik maak me er niet druk om benadrukt ze. Vervolgens ontstaat er een discussie tussen Rowena en Cees. Als Cees doorkrijgt dat de discussie geen zin heeft loopt hij weg. Hij vraagt aan Victoria waarom zij er niks van zegt. Waarom moet ik er wat van vinden Cees?! reageert ze met enige irritatie. Ruud besluit uiteindelijk maar een dweil te zoeken om de boel op te ruimen. Probleem opgelost zullen we maar zeggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:58

    Ben een groot dierenvriend en liefhebber. Maar een stier in de huiskamer en ook nog laten plassen,gaat wel erg ver.De bewoners waren al aan het mopperen toen de kippen in de loods kwamen.Een stier is groter en laat natuurlijk ook veel vallen. Maar ja bekijk Ruud dan is het niet zo vreemd toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *