Do emotioneel door Jessie die klaagt over de organisatie van de markt

Do emotioneel door Jessie die klaagt over de organisatie van de markt

Do zit er even helemaal doorheen, dit komt door de vele voorbereidingen voor de markt en een aantal bewoners die lopen te klagen. Als Jessie wederom het gesprek met Do aangaat duurt het niet lang voordat ze in huilen uitbarst.

Jessie is zoals we eerder schreven het er niet mee eens dat Ramomy’s ook op de markt zal zijn voor behandelingen. Do heeft daar toch toestemming voor gegeven. Hij heeft al verhaal bij haar gehaald. En sprak wat later met Ramona, en vertelt wat Do gezegd zou hebben. Namelijk dat ze toestemming gegeven heeft omdat ze nogal aandrongen. Maar Ramona ontkent dit verhaal. Volgens haar kwam Dominique zelf naar haar te om te zeggen dat het oké was. Jessie besluit uiteindelijk de twee dames bij elkaar te roepen. En vraagt aan Do of ze mee wil naar Ramona om de kwestie te bespreken. Do legt nogmaals uit hoe het is gegaan. Ze verheft haar stem en zegt het vervelend te vinden dat iedereen aan haar hoofd zeurt. Schreeuwend gaat ze verder, ze zegt dat ze duidelijke afspraken heeft gemaakt met Romy en Ramona en dat dit voor iedereen de makkelijkste manier is. Jessie gaat door over het feit dat de afspraken die in het centraal zijn gemaakt moeten worden nageleefd. En Do begrijpt op haar beurt niet wat Jessie zijn probleem is. Dus eigenlijk maken we afspraken die niks waard zijn? vraagt Jessie dan. Ja antwoordt Do terwijl ze boos wegloopt. Bas loopt achter  haar aan. Het duurt niet lang voordat Do in huilen uitbarst en Bas haar troost biedt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *