Volgens Ramona gedraagt Jessie zich nog altijd als president

Volgens Ramona gedraagt Jessie zich nog altijd als president

Jessie heeft gehoord dat Romy en Ramona tijdens de markt behandelingen voor hun beautysalon Ramomy’s gaan uitvoeren. Hij is het hier niet mee eens omdat er volgens hem tijdens een centraal is besproken dit niet te doen. Hij besluit dan ook zijn mening te laten horen en verhaal te halen bij Do.

Zodra Jessie zijn gesprek begint geeft Do aan dat ze geen zin heeft in een discussie. Ik heb Romy en Ramona toestemming gegeven om verder gezeik te voorkomen. Wel hebben we afgesproken dat de meiden stoppen met Ramomy’s als het te druk wordt op de mark voegt ze eraan toe. Jessie merkt dat hij niet verder komt en gaat naar Victoria en Cees om zijn ongenoegen te uitten. Jessie vertelt dat Do uiteindelijk toestemming heeft gegeven aan Romy en Ramona. Victoria is het met Jessie eens en vindt het belachelijk dat Ramomy’s toch doorgaat op de markt. Ramona is op haar beurt weer naar Jessie toegegaan om hem te vertellen dat hij zich er niet mee moet bemoeien. En herinnert hem ook nog even aan het feit dat hij geen president meer is en zich dan ook niet zo moet gedragen. Jessie lijkt zich er weinig van aan te trekken en gaat naar Cemal. Wederom uit hij zijn frustraties en lijkt het probleem niet los te kunnen laten. Vinden jullie ook dat Jessie zich nog te veel als president gedraagt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 01:15

    Juist en om die reden moet hij ze ook op hun platte snuit laten gaan ! Misschien dat ze dan wakker worden … Alhoewel ze erg hardleers zijn.

  2. maria at 19:08

    Hij gedraagt zich beslist niet als een president. Hij neemt de taak van boekhouder zeer serieus en dat moet daar beslist!! Zegt hij niets word er gezegd….eigenlijk hebben we een eindverantwoordelijke nodig die een beslissing neemt. Doet hij dat is het niet goed. Doet hij niets is het ook niet goed. qZou goed zijn als ze eens hard met de neus op de feiten worden gedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *