Ruud helemaal klaar met Billy

Ruud helemaal klaar met Billy

Billy denkt dat Ruud niet lang boos op haar blijft nadat ze met Jessie zoende. Echter lijkt dat niet zo te zijn want Ruud is helemaal klaar met haar. En dat liet hij ook aan Rowena weten.

Want terwijl Ruud en Rowena op de bankt zitten gaat het gesprek al snel over Billy. Rowena vraagt nieuwsgierig of hij nog boos is op Billy. Ik zeg er niks over antwoordt Ruud. Rowena laat het er niet bij zitten en vraagt met een lach of hij zich gekwetst voelt. Ruud geeft geen antwoord en Rowena vraagt door. Ben je gekwetst? Niet zozeer om de daad, maar omdat je gister zei dat ze meer tijd in je had mogen steken. Ruud geeft toe dat hij teleurgesteld is. En voegt er aan toe dat hij Billy niet meer kan vertrouwen nadat ze met Jessie het bed in is gedoken. Rowena wil verder vragen en Ruud reageert nou alsjeblieft. Hij is er klaar mee. Rowena geeft aan dat zo oprecht geïnteresseerd is in Ruud. De twee kletsen nog even verder. Ruud vraagt zich af wat de kijkers thuis zullen vinden van het hele voorval. Hoe denk jij erover?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joke at 17:22

    Billy kan het niet meer goed maken,dus hoopt ze dan ook vlot te worden weggestemd.

    Einde van het liedje, lachertje dus deze opzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *