Drukt Gina geld achterover tijdens de markt?

Drukt Gina geld achterover tijdens de markt?

De voorbereidingen voor de hippiemarkt zijn nog altijd gaan. Jessie gaat ook hier over de financiën en hij maakt zich toch ergens druk over. Dit keer gaat het hem om mede bewoner Gina…

En dat komt door een voorval van een aantal dagen geleden. Gina zou toen volgens Jessie geld achterover hebben gedrukt voor een scooter. Dit is uiteindelijk niet doorgegaan maar hierdoor heeft Jessie weinig vertrouwen meer in haar. Ondanks het feit dat Gina beweerde dat dit geld haar eigen verdiende geld was en dit op een eerlijke manier bij elkaar had gesprokkeld. Uiteindelijk heeft Gina het geld teruggegeven aan de BV. Terwijl Jessie, Do en Bas bezig zijn met wat voorbereidingen komt dit weer ter sprake. Zo geef Jessie aan dat hj liever niet heeft dat Le Luifel constant gld heeft tijdens de markt. Doelend op Gina die daar eigenlijk altijd staat. Ik vind het onnodig om brief geld in Le Luifel te hebben omdat een snack twee euro kost voegt hij eraan toe. Gina heeft alleen euro’s en vijftig centjes nodig legt hij verder uit. Do en Bas kijken hem vragend aan en Jessie vertelt dat het niets met vertrouwen te maken heeft. Maar dat hij liever van tevoren de snacks en de muntjes telt. Ook denk ik erover om de prijs van de snacks te verlagen zodat ze precies één muntje waard zijn. Zo hoeft Gina helemaal geen geld meer te hebben. Do en Bas lijken niet geheel achter dit plan te staan en Jessie besluit dat hij er nog even over nadenkt en loopt vervolgens weg. Wat zou Gina van dit plan vinden? Vindt jij de zorgen van Jessie terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 16:44

    Ja ik vind dat Jesse gelijk heeft , had al veel eerder moeten gebeuren want dat is volgens mij al mat mark begonnen en zij heeft het gewoon doorgezet. Je ziet het aan de kleding ed veel te luxe ! Heel Groot verschil met de anderen . Haar luxe leven gaat gewoon door terwijl ze allemaal bijn zelfde bedrag hebben . Kan niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *