Cees krijgt zijn zin, het programmabord wordt verplaatst

Cees krijgt zijn zin, het programmabord wordt verplaatst

We schreven eerder al over een discussie die ontstaan was over een programmabord. Cees was het er niet mee eens waar deze geplaatst werd en liet dit vervolgens aan Do weten. Uiteindelijk kwamen de twee er niet uit en besloot Cees het er met Jessie over te hebben.

De twee heren gaan bij de entree staan en zijn van mening dat bezoekers het bord inderdaad niet goed kunnen zien. Jessie stelt voor om het bord voor de liefdesbrug te plaatsen. Ja! antwoordt Cees blij. Hij heeft eindelijk een medestander gevonden.  Ondertussen komt Bas aangelopen en krijgt Cees eindelijk het overleg waar hij op heeft gewacht. Er worden wat argumenten uitgewisseld en uiteindelijk is Jessie degene die de beslissing maakt. Cees krijgt zijn zin en Rianne verplaatst de verzamelplek richting de liefdesbrug. Morgen zal de praktijk moeten uitwijzen of dit inderdaad een verstandige keuze is. Zal de Utopia hippiemarkt goed gaan lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *