Discussie over een programmabord

Discussie over een programmabord

Vandaag is het erg rustig in Utopia, dit zien we wel vaker in het weekend. De meeste bewoners zijn bezig met de voorbereidingen voor de hippiemarkt. Zo heeft Rianne een programmabord gemaakt bij Baas Beach voor de rondleidingen van Cees. Echter is Cees er niet helemaal blij mee.

Met het programmabord wel maar de locatie vindt hij wat minder. Cees is namelijk van mening dat bezoekers het bord niet kunnen zien wanneer zij Utopia betreden. En daarom gaat hij verhaal halen bij Do. Zij heeft alleen niet zo’n zin in een discussie. Ze heeft naar eigen zeggen genoeg aan haar hoofd. Laat me in mijn zen zone voegt Do eraan toe. Maar dat doet Cees niet, hij blijft doorgaan over het bord. Bas komt er ook bij staan en merkt op dat Baas Beach de beste verzamel locatie is voor de rondleidingen. Dan kunnen mensen namelijk genieten van een drankje tijdens het wachten. Cees is het hier niet mee eens, maar tot een oplossing komt het niet. Later gaat de oudste bewoner van Utopia de discussie weer aan. Het vervolg lees je zo in een nieuw nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 14:32

    Ja bij bas beginnen brengt vast wat extra’s in de kas Cees .
    En dat is net wat jij niet wil , want draait daar om alchohol .
    ( groot gelijk trouwens hoor!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *